تاثیر شیشه بر روی درب های ورودی

درب شیشه خور

همه ی ما دلمان می خواهد که خانه مان به زیباترین شکل ممکن طراحی شود. خانه، محل امنی است که آرامش ما را تامین می کند، بخش زیادی از عمرمان را در آن می گذرانیم و خلاصه از هر لحاظ، باید به ایده آل ترین شکل ممکن ساخته شود.

علاوه بر این، برایمان مهم است که از دید دیگران، چه جور خانه ای داریم. به همین دلیل است که خیلی از ما تمرکز ویژه ای روی دکوراسیون خانه هایمان می گذاریم و یکی از اصلی ترین و مهم ترین المان های دکوراسیون داخلی هم، درب های ورودی هستند.

مهمانان ما، اولین چیزی که از خانه ی ما می بینند، همین درب های ورودی است. بنابراین علاوه بر امنیت، باید شکل ظاهری خیلی خوبی هم داشته باشند و هیچ چیز به اندازه ی استفاده از شیشه بر روی درب های ورودی، نمی تواند در ظاهر این درب ها تاثیر داشته باشد.

در این مقاله از وبسایت رستاچوب، می خواهیم در مورد تاثیر شیشه بر روی درب های ورودی صحبت کنیم. انواع شیشه هایی که در ساخت درب های ورودی استفاده می شوند را معرفی می کنیم و در نهایت هم یکی از بهترین فروشگاه های درب های ساختمانی را نام می بریم. بنابراین اگر به دنبال یک مطلب کامل و جامع در مورد تاثیر شیشه بر روی درب های ورودی می گردید، این مطلب را از دست ندهید.

مشاهده کنید: لغاز درب چیست؟

شیشه روی درب های ورودی

یکی از ترکیب های فوق العاده ای که در مورد درب های ساختمانی می توان به کار برد، استفاده از چوب و شیشه است. اما معمولا چه جور شیشه ای برای استفاده در درب های ورودی به کار می رود؟ در ادامه به برخی از مهم ترین شیشه های موجود در بازار اشاره کرده ایم:

شیشه سکوریت برای درب های ورودی

یکی از بهترین و رایج ترین شیشه هایی که برای درب ورودی به کار می رود، شیشه های نشکن سکوریت است. این شیشه ها همان طور که از نامشان نیز پیداست نشکن هستند و مقاومت خیلی خوبی در برابر ضربه دارند. البته برای استفاده در درب های ورودی، ابتدا ابعاد درب در نظر گرفته می شود. سپس با توجه به لنگه های درب، اندازه ی شیشه را تعیین می کنند. هر چقدر که لنگه های ثابت درب بزرگ تر باشد، شیشه ای که روی آن کار می شود نیز زیباتر و شکیل تر خواهد بود. نکته ی مهم دیگری که در رابطه با این نوع درب های ورودی باید در نظر گرفته شود، یراق آلات است. مثلا استفاده از یراق آلات طلایی و استیل در ترکیب با شیشه سکوریت بسیار زیبا و دلپسند می شود.

شیشه های طرح دار برای درب ورودی

نوع دیگری از شیشه ها که محبوبیت زیادی دارند و برای درب ورودی استفاده می شود، شیشه های طرح دار و چاپی هستند. این شیشه را معمولا برای درب های چوبی یا استیل استفاده می کنند. غالب مواقع شیشه های طرحدار را در مرکز درب قرار می دهند. طرح این شیشه ها نیز بسته به سلیقه ی افراد خواهد بود. مثلا خیلی از شرکت ها و سازمان ها، لوگوی خود را روی شیشه درب ورودی چاپ می کنند.

شیشه سندبلاست برای درب ورودی

از جمله شیشه هایی که کاربرد زیادی برای درب های ورودی دارد، شیشه هایی است که به شیوه ی سندبلاست ساخته می شود. در واقع این شیشه ها نیز دارای طرح های مختلفی هستند با این تفاوت که به جای چاپ، از شیوه ی سندبلاست برای قرار دادن طرح مورد نظر روی شیشه استفاده می شود. سندبلاست به جای چاپ، تصویر مورد نظر را روی شیشه حک می کند.

شیشه های رنگی برای درب ورودی

از قدیم الایام، صنعت شیشه سازی ایرانی علاقه ی فراوانی به شیشه های رنگی نشان داده است. امروزه، بیشتر شیشه های رنگی از جنس سکوریت هستند و ضخامت 6 یا 10 میلی متری دارند. این شیشه ها را در کوره های مخصوصی می سازند و تا دمای 100 درجه سانتی گراد حرارت می دهند تا کاملا نشکن شود. سپس طرح مورد نظر را روی آن پیاده سازی می کنند.

بیشتر بخوانید: انواع جنس و ابعاد درب های لابی

شیشه های حکاکی شده برای درب های ورودی

اساسا درب هایی که از این نوع شیشه استفاده می کنند، زیبایی منحصر به فردی دارند. در واقع طرح مورد نظر، روی شیشه تراش کاری خواهد شد. در ابتدا، طرح مربوطه را با استفاده از نرم افزارهایی مثل اتوکد می سازند. سپس با استفاده از دستگاه های، روی شیشه حک می کنند. رایج ترین طرح این گونه شیشه، طرح های لوزی می باشد.

شیشه چاپی برای درب ورودی

همان طور که از نامش نیز مشخص است، برای ساخت این گونه شیشه ها از دستگاه های چاپ استفاده می شود. معمولا چاپی که روی این دسته از شیشه ها صورت می گیرد، رنگی است. نکته ی قابل توجه اینجاست که تفکیک رنگی این دستگاه های چاپ بسیار خوب است و به همین دلیل، کیفیت نهایی درب عالی خواهد شد.

شیشه استین گلاس برای درب ورودی

در حال حاضر، یکی از محبوب ترین شیشه هایی که برای استفاده در درب های ورودی به کار می رود و توسط مهندسین و طراحان زیادی استفاده می شود، شیشه های استین گلاس است. تقریبا در هر ساختمان مدرن و نوسازی، از این نوع شیشه برای ساخت درب های ورودی استفاده می شود. برای ساخت این شیشه ها نیز از سندبلاست، حکاکی، اسید کاری و در نهایت رنگ آمیزی استفاده می شود.

درب شیشه ای

درب های تمام شیشه ای ورودی

نوع دیگری از درب های ورودی در بازار وجود دارند که به طور کامل از شیشه ساخته شده اند. شیشه های به کار رفته در آن ها نیز از جنس سکوریت است و دیگر از فریم های چوبی یا فلزی خبری نیست. این شیشه های سکوریت را در رنگ ها و طرح های مختلف می سازند و سپس روی یراق آلات استیل نصب می کنند. این گونه از درب های ورودی نیز معمولا در ساختمان های مدرن و جدید استفاده می شود.

شیشه های دوجداره درب ورودی

تا قبل از این، از شیشه های دوجداره برای پنجره ها استفاده می شد. اما از زمانی که بحث جلوگیری از هدر رفتن انرژی محیط مطرح شد، این شیشه های دوجداره، پای خود را به صنعت ساخت درب های ساختمانی نیز باز کردند. معمولا این شیشه ها از نمای داخل، ساده هستند و از بیرون، طرح دار می باشند.

برای مشاهده انواع درب های ورودی و لابی کلیک کنید.

شیشه های لمینت

اگر بخواهیم به یکی از مقاوم ترین شیشه های موجود در بازار برای ساخت درب های ورودی اشاره کنیم، قطعا باید از شیشه های لمینت نام ببریم. این شیشه ها در درب های استیل و آلومینومی کاربرد دارند و معمولا ساده و رنگی هستند. نکته ی قابل توجه در شیشه های لمینت این است که در صورت شکستن، پودر می شوند و خطری نخواهند داشت.

شیشه های مختص ساختمان های تجاری

درب ورودی ساختمان های تجاری مثل پاساژها، باید طراحی خاصی داشته باشید. بیشتر این درب ها، از جنس شیشه ساخته می شوند تا نمای خوبی از داخل ساختمان به نمایش بگذارند. عموما هم به شکل اتوماتیک باز و بسته می شوند تا رفت و آمد افراد به داخل محیط، راحت صورت بگیرد.

شیشه های اسیدکاری شده

این شیشه ها شباهت خیلی زیادی به شیشه های سندبلاست دارند. شکل ظاهری آن ها طرح دار و مات است. به همین دلیل غالب مواقع در ساختمان های مدرن کاربرد دارند. برای ساخت شیشه های اسیدکاری شده، از ترکیبات اسیدی مختلفی استفاده می کنند و شیشه را تزئین می نمایند. معمولا این شیشه ها را به شکل متقارن یا غیر متقارن اسید کاری می کنند تا طرح نهایی، زیباتر شود. این اسیدها مختص شیشه می باشند و آسیبی به آن وارد نمی کنند. همچنین از دستگاه کاتر پلاتر برای برش و پمپ فشار قوی جهت اسیدپاشی استفاده می کنند.

شیشه های کریستال

اصلی ترین ویژگی های این شیشه ها، این است که بسیار شفاف هستند و به همین دلیل در درب های ورودی، حسابی به چشم می آیند. شیشه های کریستال معمولا ضخامتی برابر با 10 میلی متر دارند. سه نوع کلی از این شیشه های کریستال در بازار وجود دارد:

  • شیشه کریستال بلژیکی
  • شیشه کریستال ایرانی
  • شیشه کریستال چینی

هر یک از این شیشه های کریستالی، زیبایی و کارایی خاص خود را دارند. اما معمولا در کشور ما، از شیشه های کریستال چینی برای ساخت درب های ورودی ساختمان استفاده می شود.

همچنین مشاهده کنید: موارد مهم برای انتخاب درب های لابی

شیشه های مختص درب ورودی چوبی

همان طور که اشاره کردیم، ترکیب چوب و شیشه برای درب های ورودی، یک ترکیب محبوب و بسیار رایج است. برای ساخت این گونه درب ها، از شیشه های مخصوصی استفاده می شود. این شیشه ها به صورت تک جداره یا دوجداره عرضه می شوند. بنابراین با توجه به نیاز و سلیقه، می توان یکی از آن ها را خریداری کرد.

شیشه های خم برای درب ورودی

برای این که این شیشه به دست آید، ابتدا آن ها را با توجه به ابعاد مورد نیاز، برش می دهند. سپس قالب فلزی با شعاع خم نیز تهیه شده و در نهایت نیز به همراه این قالب، داخل کوره قرار می گیرد. نتیجه، یک درب ورودی بسیار زیبا خواهد بود که نقش مهمی در دکوراسیون داخلی خانه دارد.

شیشه های رفلکس

برخی مواقع، لازم است که از داخل محیط، بتوانید محیط پشت درب را ببینید. در چنین شرایطی هیچ چیز بهتر از استفاده زا شیشه های رفلکتیو نیست. نکته این جاست که از بیرون، نمی توان محیط داخل را مشاهده کرد. به همین دلیل نام دیگر این شیشه ها، شیشه های آینه ای است. معمولا هم به شکل دوجداره ساخته می شوند.

شیشه های هوشمند برای درب ورودی

شاید برایتان عجیب باشد اما شیشه هایی به بازار عرضه شده اند که با استفاده از یک ریموت کنترل، از حالت مات به شفاف یا برعکس تبدیل می شوند و عملکردی هوشمندانه دارند. بنابراین استفاده از آن ها، در صنعت ساخت درب های ساختمانی بسیار رایج شده است. کارکرد اصلی این شیشه ها، به کمک نیروی برق انجام می شود.

این شیشه ها، گرچه هنوز در صنعت ساخت درب کشورمان، چندان رایج نشده اند اما به عنوان یکی از بهترین طرح های شیشه در ساخت درب های ورودی در کشورهای اروپایی مطرح می شوند. بسیاری از مجله های به نام و معروف دیزاین، از شیشه های هوشمند به عنوان گزینه ای فوق العاده برای درب های ساختمانی یاد می کنند.

علت اصلی عدم استقبال از شیشه های هوشمند جهت درب های ساختمانی در کشورمان، قیمت بالایشان است. بنابراین طبیعی است که در حال حاضر، از شیشه های هوشمند در پروژه های خاص و لوکس استفاده می شود و رواج زیادی پیدا نکرده است.

اما به طور کلی، استفاده از شیشه های هوشمند در ساختار درب های ورودی، بهترین گزینه برای ساختمان های مدرن محسوب می شود.

 

در ورودی شیشه ای

شیشه های ضخیم برای درب ورودی

یکی دیگر از شیشه هایی که کاربرد فراوانی در ساخت درب های ورودی دارد، شیشه های ضخیم است که معمولا در ضخامت های 10 الی 20 میلی متر ساخته می شود. اگر درب ورودی، ابعاد بزرگی داشته باشد، بهترین گزینه همین شیشه های ضخیم است. جنس این شیشه ها نیز معمولا از سکوریت می باشد.

شیشه های تاشو

نوع دیگری از شیشه ها برای درب ورودی ساختمان استفاده می شود که به نام شیشه های تاشو شناخته می شوند. همان طور که از نامشان نیز پیداست، زمانی که درب ورودی باز می شود ، لنگه های شیشه روی هم قرار می گیرند.

معرفی رستاچوب

حالا که با انواع شیشه هایی که برای ساخت درب ورودی استفاده می شوند، آشنا شدید، می خواهیم شما را با یکی از بهترین فروشگاه های درب های ساختمانی آشنا کنیم.

رستاچوب 15 ساله شده است و مدت زیادی است که در حوزه تولید و فروش درب های ساختمانی فعالیت دارد. فروشگاه رستاچوب، مملو از درب های ساختمانی و مدل های متنوع آن است. شما می توانید با خیالی آسوده، درب ساختمانی مورد نظرتان را از این فروشگاه سفارش داده و در اسرع وقت تحویل بگیرید.

اصلی ترین هدف رستاچوب، ارائه ی بهترین کالاها با قیمت مناسب است. کافیست سری به منوی محصولات این وبسایت زده و با دنیایی از تنوع درب های ساختمانی مواجه شوید. در صورتی که می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد انواع درب های ساختمانی به دست آورید، کافیست با شماره های مندرج در وبسایت تماس گرفته و سوالات خود را با کارشناسان رستاچوب در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *