ویژگی درب های اداری

درب اداری

فضای یک اداره، همواره باید آرام و ساکت باشد. علاوه بر این، خیلی از مدیران به زیبایی و شیک بودن فضای کارشان نیز اهمیت می دهند. به همین دلیل است که انتخاب یک درب اداری مناسب خیلی مهم می باشد.

وقتی که صحبت از درب های اداری می شود، منظورمان چیست؟ ویژگی درب های اداری معمولا چگونه است؟ آیا می دانید کدام یک از درب های اداری بیشتر به دردتان می خورد؟

در این مقاله از وبسایت رستاچوب می خواهیم در مورد ویژگی درب های اداری صحبت کنیم. اگر این موضوع برایتان جالب است یا به زودی تصمیم دارید که یکی از درب های اداری را خریداری نمایید، حتما تا انتهای این مقاله را دنبال کنید.

جهت مشاهده و خرید انواع درب داخلی کلیک کنید.

خصوصیات درب های اداری

در ادامه به برخی از مهم ترین خصوصیات درب های اداری اشاره کرده ایم:

عایق ساز صوتی باشند

شاید مهم ترین گزینه از ویژگی های درب اداری این باشد که بتوانند محیطی آرام و ساکت برای کار کردن فراهم بیاورند. محیط اداره، محیطی است که برای کار کردن فراهم شده است. طبیعتا کارکنان و کارمندان نیازمند آرامش و سکون در این محیط هستند.

بنابراین درب هایی که برای این محیط استفاده می شوند، باید به نحوی ساخته شده باشند که عایق سازی صوتی بالایی داشته باشند. در این میان درب هایی که از فوم یا پشم سنگ در ساختارشان استفاده شده باشد، معمولا اجازه ی عبور و مرور صدا را نمی دهند. به همین دلیل گزینه های مناسب تری برای استفاده در اداره به حساب می آیند.

زیبا و شکیل باشند

شاید فکر کنید که زیبایی فاکتور چندان مهمی در انتخاب نوع درب های اداری نیست اما کاملاً در اشتباه هستید. خیلی از مدیران یک شرکت یا اداره دلشان می خواهد که اثرگذاری خوبی روی مشتریان و کارکنان خود داشته باشند. یک محیط شیک و زیبا، می تواند خیلی سریع احساس آسودگی و صمیمیت به فرد بدهد.

به همین دلیل است که زیبایی درب های اداری خیلی مهم می باشد. معمولا در چنین مواقعی، مدیران به سراغ انتخاب درب های چوبی می روند. چرا که از لحاظ زیبایی، نظیر ندارند.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره چوب و روکش راش

عایق حرارت و سرما باشند

گرچه این ویژگی برای تمام درب های ساختمانی بسیار حائز اهمیت است اما در خصوص درب های اداری، اهمیتی دوچندان پیدا می کند. اگر شرایط ایده آل از لحاظ دمای هوا برای کارکنان فراهم نشود، بعید است که بتوانند روی کارشان تمرکز کافی داشته باشند. به همین دلیل است که باید همواره به سراغ درب هایی بروید که عایق سازهای انرژی خوبی باشند.

تمام این ویژگی درب های اداری باعث می شود که محیط مطلوبی برای کار کردن فراهم شود و از این نظر حائز اهمیت می باشند.

اما سوال دیگری که معمولا در این میان مطرح می شود این است که کدام یک از انواع درب های اداری برای استفاده، مناسب تر هستند؟

در اداری

در ادامه به معرفی انواع درب های اداری پرداخته ایم.

انواع درب های اداری

می توان از متریال مختلفی برای ساخت درب های اداری بهره برد. می خواهیم در ادامه به انواع درب های اداری اشاره کنیم. با ما همراه باشید:

درب استیل ضد زنگ

یکی از بهترین متریالی که می توان برای ساخت درب های ادرای از آن بهره برد، استیل های ضد زنگ هستند. اما چرا استیل؟ جنس و شکل این فلز کاملا به درد محیط های مدرن و مینیمال می خورد.

به همین دلیل است که در محیط های اداری خیلی به کار برده می شود. همچنین ضد زنگ بودن این درب ها، باعث شده که در جاهای مختلفی از یک اداره به کار بیایند. مقاومت استیل ضد زنگ در برابر انواع شرایط آب و هوایی باعث شده است که در نقاط مختلف کشور به کار بیاید. حتی در مرطوب ترین نقطه از کشور که درب های چوبی دوام چندانی ندارند، می توان با خیال آسوده از این درب های استیل ضد زنگ استفاده کرد.

علاوه بر این، درب های استیل زیبایی منحصر به فردی دارند. شکل مات یا براق آن ها باعث می شود که محیط اداره، زیبایی دوچندانی پیدا کند.

از ان جایی که استیل های ضد زنگ، قابلیت اجرای طرح و مدل های مختلف و شلوغی را ندارند، برای دوستداران سبک مینیمال و مدرن، گزینه ای فوق العاده به حساب می آیند.

صرف نظر از تمام این مزیت ها، درب های استیل ضد زنگ عمر طولانی دارند و به سادگی دچار خرابی و آسیب نمی شوند. بنابرای کافیست یک بار هزینه کنید و این درب ها را برای محیط اداری خود خریداری کنید تا برای مدتی طولانی، از هزینه های اضافه در امان باشید.

علاوه بر محیط های اداری، استفاده از این درب ها در محیط های کارگاهی و تولیدی نیز کاملا ایده آل است. از آن جایی که مقاومت این درب ها در برابر رطوبت و ضربه بالاست، می توان برای محیط های صنعتی نیز از آن ها استفاده کرد.

نکته ی جالب توجه اینجاست که می توان این درب ها را در ترکیب با شیشه و چوب ساخت تا زیبایی شان دو چندان شود.

درب فایبرگلاس

یکی از بهترین درب های اداری موجود در بازار، درب هایی هستند که به نام فایبرگلاس شناخته می شوند. اگر به این درب ها نگاهی بندازید، متوجه خواهید شد که شباهت زیادی به درب های چوبی دارند و حتی شاید نتوان در نگاه اول تفاوت میان این دو را تشخیص داد. به طور کلی، فایبرگلاس، از ترکیب چند ماده مثل خرده چوب، فوم و…ساخته می شود.

اما چرا می گوییم که این درب ها برای استفاده در محیط اداری مناسب هستند؟ چرا که:

  • زیبایی بی نظیری دارند و تقریبا با درب های چوبی، برابری می کنند
  • هزینه و تعمیرات این درب بسیار کمتر از درب های چوبی و…است
  • عایق سازی درب های فایبرگلاس به دلیل استفاده از فوم بالاست

همین نکات و مزیت هاست که باعث شده خیلی از اداراتی که توان مالی کافی برای خرید درب های تمام چوب را ندارند، به سراغ استفاده از درب های فایبرگلاس بروند. از آن جایی که برای ساخت این درب ها از چند لایه به صورت کامپوزیت استفاده می شود، عایق سازی صوتی، حرارتی و رطوبتی آن خیلی بالاست.

بیشتر بخوانید:‌ همه چیز درمورد درب پلی وود

درب چوبی اداری

یکی دیگر از بهترین درب هایی که برای ساختمان های اداری به کار می رود، درب های چوبی است. نکته ای که باید بدانید این است که درب های چوبی را هم به عنوان درب داخلی اداره به کار می برند و هم اینکه به عنوان درب لابی می توان از آن ها بهره برد.

چوب های زیبا و منحصر به فرد، هرگز از مد نمی افتند. سال هاست که از چوب درختان برای ساخت درب های ساختمانی استفاده می شود اما به دلیل ارزش والای چوب، تولیداتشان کمتر شده و در نتیجه، قیمت بالاتری دارند.

استفاده از درب های چوبی به عنوان درب ساختمان باعث می شود که محیط اداره، گرم و صمیمی به نظر بیاید.

همچنین نباید فراموش کرد که عایق سازی صوتی و حرارتی چوب بسیار خوب است. البته یکی از بزرگ ترین ایرادات درب های چوبی این است که در برابر رطوبت مقاومت چندانی از خود نشان نمی دهند. مگر اینکه از طریق رنگ آمیزی یا روکش های ضد آب، آن ها را در برابر آب مقاوم سازی کرد.

علاوه بر این قیمت درب های چوبی خیلی بالاست و هرکسی توان خرید آن ها را ندارد. به طور کلی:

  • درب های چوبی وزن بالایی دارند
  • گران قیمت می باشند
  • به محیط زیست آسیب وارد می کنند
  • در برابر نفوذ حشرات و قارچ ها، مقاومت چندانی ندارند
  • احتمال تورم، تابیدگی و …در چوب وجود دارد.
  • به همین دلیل است که برای ساخت درب های چوبی مقاوم، باید آن ها را کاملا فرآوری کرد.
  • درب های چوب پلاست( پلی وود)

یکی از جدیدترین محصولاتی که در بازار درب های اداری و داخلی وجود دارد، درب های چوب پلاست یا همان پلی وود است. این درب ها در حقیقت نوعی کامپوزیت هستند که از ترکیب خرده الیاف، ضایعات چوب، PVC و افزودنی های مخصوص ساخته می شوند. ظاهر این درب ها کاملا شبیه به چوب است اما معایب درب های چوبی را ندارند.

به طور کلی زمانی که مواد بالا را با هم مخلوط کنیم، نوعی خمیر مذاب به دست می آید که به شکل های متفاوت اکسترود می شود. در نهایت درب های پلی وود ساخته می شوند.

مقاومت این درب ها بی نظیر است و در قیاس با خیلی از درب های چوبی، ام دی اف و… دوام بیشتری می آورند. به همین دلیل است که اگر برای محیط کاری خودتان به دنبال دربی مقاوم با طول عمر بالا هستید، پلی وود پیشنهاد می شود.

علاوه بر این، درب های پلی وود، مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند و به سادگی می توان آن ها را شستشو داد.

بیشتر بخوانید:‌ درب پرسی یا تمام چوب؟

درب های Mdf

شاید شما هم اسم ام دی اف را شنیده باشید. ماده ای که از ترکیب ضایعات فرآورده ها و محصولات کشاورزی، رزین، چسب های مخصوص مثل فرمالدئید و دیگر افزودنی ها به دست می آید. این مواد را با هم ترکیب می کنند و تحت فشار و حرارت بالا قرار می دهند تا تخته های ام دی اف به دست آید.

بعد از آن، باید درب های ام دی اف را با روکش های مخصوص پوشاند تا در برابر نفوذ آب مقاومت داشته باشند.

درب هایی که از این جنس ساخته می شوند، مقاومت خوبی دارند و در قیاس با دیگر درب های اداری، قیمت پایین تری دارند. به همین دلیل است که بیشتر ادارات کشور، از همین درب های ام دی اف استفاده می کنند.

اما روکش درب MDF چیست؟ معمولا از مواد مختلفی برای روکش کردن ام دی اف استفاده می شود اما رایج ترین آن ها، روکش های ملامینه است. این ماده از رزین ساخته می شود و ضخامت های مختلفی ممکن است داشته باشد.

البته در کنار ملامینه، روکش های دیگری مثل ونیر، HPL، CPL و…نیز برای پوشاندن mdf استفاده می شود.

ویژگی های درب ام دی اف نیز شامل موارد زیر است:

  • مقاومت و استحکام بالایی دارد
  • سطح آن کاملا صاف و متراکم است و در قیاس با نئوپان، مقاومتش در برابر رطوبت بیشتر است
  • چگالی ورق های ام دی اف، در تمام سطوح یکسان است.( به همین دلیل است که خواص فیزیکی درب های ام دی اف در قیاس با درب چوبی بهتر است)
  • می توان آن را به رنگ های مختلفی درآورد
  • ساختار درب های MDF معمولا از چوب روس خشک شده و هانی کام می باشد.
  • می توان آن را در نقاط مختلف ساختمان به کار برد( درب اتاق، درب ورودی، درب سرویس های بهداشتی و حمام)
  • ارزان تر از درب های چوبی و استیل می باشد
  • طول عمر آن مناسب و ایده آل است.
  • به راحتی می توان آن را تعمیر کرد و هزینه ی چندانی نخواهد داشت.

به طور کلی درب های MDF سال هاست که در بازار کشور حضور دارند و کیفیت خوبی که از خود ارائه کرده اند، باعث شده که محبوبیت زیادی میان خریداران پیدا کنند. به خصوص با توجه به اینکه قیمت درب های ام دی اف در قیاس با درب های چوبی خیلی ارزان تر و به صرفه تر می باشد.

درب اداری

قیمت انواع درب های اداری

همان طور که در این مقاله به آن اشاره کردیم، درب های اداری ممکن است از متریال مختلفی ساخته شده باشند. به همین دلیل است که قیمت مشخصی را نمی توان برای انواع درب اداری عنوان کرد. به طور کلی درب های چوبی ساخت کشور ترکیه، گران ترین درب های موجود در بازار کشور هستند. این در حالیست که درب های ام دی اف و … قیمت پایین تری دارند.

مجموعه رستاچوب، عرضه کننده ی ارزان ترین و بهترین درب های ساختمانی است. شما می توانید با مراجعه به منوی محصولات، درب ادرای مورد نظرتان را خریداری کنید.

سخن آخر

در نهایت باید یک بار دیگر اشاره کنیم که ویژگی درب های اداری بسیار متنوع و گسترده است. در صورتی که از این درب ها به عنوان درب ورودی اداره استفاده می کنید، فاکتور ضد سرقت بودن را نیز باید لحاظ داشته باشید. ایمنی و امنیت یک اداره، از هر چیز دیگری واجب تر و مهم تر است.

خوشبختانه انواع درب های اداری ضد سرقت و لوکس در رستاچوب عرضه می شود. به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشگاه های آنلاین درب های ساختمانی، تلاش می کنیم که بهترین خدمات را به شما عزیزان ارائه کنیم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *